Škola rocku: Kde sú teraz detskí herci z Nickelodeonu?

Škola rocku: Kde sú teraz detskí herci z Nickelodeonu?

V minulosti sme milovali sledovať detských hercov z Nickelodeonu, ako nás bavili vo svojich obľúbených seriáloch. Ale kde sú teraz títo nezabudnuteľní herci? V tomto článku sa pozrieme na to, čo sa stalo s niektorými ikonickými tvárami zo Školy rocku a ďalších obľúbených programov. Pridajte sa k nám na túto zaujímavú cestu nostalgiou a zistite, čo robia tieto talentované osobnosti dnes.

Hviezdy detských hereckých talentov z Nickelodeonu

Od roku 1979, Nickelodeon sa stal domovom pre mnoho talentovaných detských hercov, ktorí sa vypracovali do skutočných hviezd. Títo mladí herci sa preslávili v populárnych seriáloch ako Zoey 101, iCarly alebo Victorious. Pozrime sa na to, čo sa odohráva v ich životoch po skončení týchto ikonických relácií.

Významným príkladom je Miranda Cosgrove, ktorá zahrala hlavnú úlohu v iCarly. Dnes sa Miranda aktívne venuje hudbe a pokračuje v hereckej kariére. Ďalším známym menom sú dvojičky Dylan a Cole Sprouse, ktorí sa preslávili v seriáli The Suite Life of Zack & Cody. Dnes sú úspešnými hereckými talenťami a sledujú ich fanúšikovia po celom svete.

Meno herca Bývalý seriál Aktuálna činnosť
Victoria Justice Victorious Herečka a speváčka
Josh Peck Drake & Josh Youtuber a herec

Ich prechod zo školy rocku do dospelosti

From starring in beloved Nickelodeon shows to transitioning into adulthood, many former child actors have continued to make a name for themselves in the entertainment industry. Let’s take a look at where some of the iconic stars from Nickelodeon’s hit shows are today:

  • Keenan Thompson: From his time on „All That“ and „Kenan & Kel,“ Keenan Thompson has become a staple on „Saturday Night Live“ as the longest-tenured cast member.
  • Ariana Grande: After her start on „Victorious,“ Ariana Grande has become a Grammy award-winning singer and actress, known for hits like „Thank U, Next“ and her role on „Scream Queens.“
  • Miranda Cosgrove: Following her lead role on „iCarly,“ Miranda Cosgrove has continued to act in projects like „Despicable Me“ while also pursuing a degree in film at the University of Southern California.

These former child stars have successfully made the transition from their days on Nickelodeon to thriving careers as adults, showcasing their talent and versatility in various mediums of entertainment.

Aktuálne projekty a úspechy bývalých hercov

Aktuálne projekty a úspechy bývalých hercov

Škola rocku: Kde sú teraz detskí herci z Nickelodeonu?

Od čias ich populárnych rolí v obľúbených seriáloch sa mnoho bývalých detských hercov z Nickelodeonu vypracovalo do úspešných kariér v showbiznise. Pozrime sa, čo robia niektorí z najznámejších tvárí z minulosti.

  • Miranda Cosgrove: Po ukončení herectva v Nickelodeonu sa Miranda presunula k hudobnej dráhe a vydala niekoľko úspešných albumov.
  • Josh Peck: Josh sa presadil v komediálnej scéne a účinkoval vo viacerých filmoch a seriáloch, vrátane The Wackness“ a „Red Dawn“.
  • Ariana Grande: Ariana sa stala jednou z najväčších hviezd hudobného priemyslu a vydala niekoľko platných albumov.“

Odporúčania pre budúcnosť mladých talentov

Naši obľúbení detskí herci z Nickelodeonu už odvtedy prešli dlhú cestu od slávy na malých obrazovkách. Mnohí z nich sa rozhodli rozšíriť svoju kariéru a vyskúšať si aj iné žánre a formáty. Niektorí sa venujú hudbe, iní sa presadili vo filmovom priemysle alebo sa stali internetovými osobnosťami.

Medzi najúspešnejšími absolventmi detských seriálov sa nachádza napríklad Ariana Grande, ktorá sa preslávila svojím spevom a dnes patrí medzi najpopulárnejšie popové hviezdy. Ďalším príkladom je Josh Peck, ktorý po Nickelodeone pokračoval v herectve a stal sa úspešným komediálnym herecom v Hollywoode.

Meno hereca Nový žáner/kariéra
Ariana Grande Popová speváčka
Josh Peck Úspešný komediálny herec

Záverečné myšlienky

Dúfame, že vám tento článok poskytol zaujímavé informácie o tom, čo sa stalo s niektorými detskými hercami zo slávnej televíznej stanice Nickelodeon. Aj keď sme ich možno nevideli na obrazovkách dlhú dobu, je jasné, že mnohí z nich sa stále venujú svojej kariére v showbiznise. Ak si chcete overiť, čo sa teraz deje s vašimi obľúbenými hercami z detských seriálov, nezabudnite ich sledovať na sociálnych sieťach a v rôznych projektoch, v ktorých sa angažujú. Ďakujeme za čítanie a nezabudnite sa pridávať k našim ďalším článkom!
Škola rocku: Kde sú teraz detskí herci z Nickelodeonu?

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *