Hriešny tanec: Kde sú teraz herci legendárneho romantického filmu?

Hriešny tanec: Kde sú teraz herci legendárneho romantického filmu?

Vitajte v našom článku ‌o slávnom romantickom filme ​Hriešny​ tanec.⁣ Ak ste‍ sa niekedy zaujímali⁣ o to, ‍čo sa ‍stalo s hercami⁣ tohto kultového snímku, ste ​na správnom⁣ mieste. ‌Dnes sa pozrieme⁣ na to,​ kde sú teraz herci ⁤legendárneho romantického filmu a ⁤čo robia v súčasnosti. Buďte pripravení ⁤na zaujímavé ⁣informácie⁤ a‍ prekvapenia!

Hlavní herci filmu⁤ „Hriešny tanec“: kde jsou ⁤nyní?

Měli jste⁣ rádi film ‍Hriešny tanec? ‍Zajímá vás, kde se teď nacházejí hlavní​ herci‌ tohoto ikonického romantického​ snímku? Podívejme se, jak se ​jim daří ​v současnosti!

V ‍srdci filmu stáli⁢ Patrick Swayze a Jennifer Grey, ⁣kteří ve filme​ ztvárnili nezapomenutelné⁢ postavy Johnyho a⁤ Baby. Patrick Swayze bohužel zemřel v roce​ 2009⁢ po dlouhé bitvě s rakovinou⁤ pankreatu. Jennifer‍ Grey se nadále věnuje​ herectví a objevuje se v různých ​filmech a ​seriálech.

Dalšími významnými herci byli například Jerry Orbach a ⁢Cynthia Rhodes. Jerry Orbach bohužel​ také již není‌ s námi, zemřel v roce 2004.⁢ Cynthia Rhodes se stáhla z‍ hereckého světa a​ věnuje ⁣svůj ‍čas rodině.

Aktuální projekty a úspěchy herců ⁤po

Aktuální projekty ​a úspěchy herců ⁤po ​“Hriešnom tanci“

Po ‌skončení natočenia filmu „Hriešny ⁢tanec“ ‍sa ​herecké ‌obsadenie vydalo rôznymi⁢ cestami a zahralo ​si v⁢ rôznych​ produkciách. Pozrime sa‍ teraz na aktuálne projekty ⁤a úspechy niektorých​ z⁣ týchto hercov od doby, ⁤kedy sa dostali slávy v romantickom veľkom úspechu.

Medzi najvýznamnejších⁢ hercov patria:

  • Patrick ⁣Swayze: Po ‍“Hriešnom tanci“ sa Patrick ‍Swayze stal⁣ jedným z ‍najžiadanejších hercov v Hollywoode. Svoju kariéru si krášlil rôznymi úspešnými filmami ⁢ako „Ghost“ a⁢ „Point⁣ Break“.⁤ Bohužiaľ, v ⁣roku 2009 ⁣zomrel na rakovinu pankreasu.
  • Jennifer Grey: ‍ Hoci sa po ‌“Hriešnom tanci“ objavila v niekoľkých ďalších‍ filmoch, jej kariéra ⁢sa nikdy‍ nevyrovnala ⁢úspechu ‍tohto kultového filmu. ⁢Nedávno ‌sa objavila‍ v tanečnej súťaži „Dancing ⁣with the Stars“.

Actor/Actress Current Project/Success
Patrick Swayze Starring in hit movies „Ghost“ ‍and⁢ „Point Break“
Jennifer Grey Recently appeared ⁤on „Dancing ⁣with the Stars“

Upravené‍ herci z legendárního ⁣romantického filmu: jak změnili své⁤ kariéry?

Upravené ⁤herci z legendárního romantického⁢ filmu: jak změnili své kariéry?

Upravené⁣ herci z legendárneho romantického filmu „Hriešny tanec“ z roku 1987⁤ zaznamenali‍ rôzne zmeny vo svojich kariérach ​od čias, kedy sa film dostal na veľké plátno. Tu je prehľad⁣ toho, ako ‌sa vyvíjali:

  • Patrick Swayze: Hral ‌hlavnú úlohu tančiaceho instruktora ‌Johnnyho Castlea. Po úspechu filmu Swayze​ pokračoval vo svojej ‍hereckej kariére s ďalšími úspešnými filmami ako „Ghost“ a „Point ⁣Break“. ​Bohužiaľ, Swayze zomrel v roku​ 2009 ​po boji s​ rakovinou pankreasu.
  • Jennifer Grey: Zohrala ‌postavu Baby Housemanovej, ktorá sa zamiluje do Johnnyho. ‍Po „Hriešnom tanci“ Grey⁣ pokračovala v hereckej kariére,⁣ ale ‍jej úspech sa ⁣nedosiahol úrovne⁣ filmu. Dnes sa venuje ⁢predovšetkým televíznym​ projektom.
  • Jerry Orbach: Orbach stvárnil postavu Babyho otca, ​lekára Davida Housemana. Po úlohe v „Hriešnom tanci“ sa‍ stal známym vďaka svojmu⁣ dlhoročnému účinkovaniu v‌ televíznej show‍ „Law & ⁤Order“. Bohužiaľ, Orbach zomrel v roku 2004.

Záverečné poznámky

Dúfame, že sa vám tento pohľad na to, kde⁢ sú teraz herci filmu Hriešny tanec, páčil. Aj po ⁣toľkých rokoch ⁣je‍ táto romantická klasika stále​ neodolateľná. Ak ⁤vás ⁣zaujíma, ⁢čo ​sa stalo ⁤s vašimi obľúbenými ‌postavami,⁤ neváhajte sa dozvedieť ⁢viac o ‍ich aktuálnych projektoch a životoch. Vďaka​ za prečítanie!
Hriešny tanec: Kde sú teraz herci legendárneho romantického ⁣filmu?

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *